Aile Temsilcileri ve İş İnsanlarından Develioğlu’na “Tam Destek ”Çağrısı

Aile Temsilcileri ve İş İnsanlarından Develioğlu’na “Tam Destek ”Çağrısı
resim yükle
Yayınlama: 22.03.2023
A+
A-

14 Mayısta yapılacak tarihi öneme sahip Cummurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri öncesinde milletvekili aday adayları başvuruları hızla devam ediyor.

resim yükle

Ak Parti’de özellikle gençlere  özgü yapmış olduğu proje ve programlarla adından söz ettiren ve son olarak  Ak Parti İstanbul İl Spor Komisyon Başkan Yarcımcılığı görevini yürüten Savaş Develioğlu 28. Dönem milletvekilli aday adaylığına başvurdu.

Aile Temsilcileri ve İş İnsanlarından Develioğlu’na “Tam Destek”Çağrısı

Ülkenin önemli ve değerli aile temsilcileri ve iş adamları ile yemekli toplantıda buluşan Savaş Develioğlu’na tam destek verdiklerini açıkladılar. Toplantıya ayrıca  bir önceli Bahçelievler Belediye Başkanı ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Osman Develioğlu’da yalnız bırakmadı.

Yemeğe Katılan  aile ve temsilcileri isimleri;
Sincar Aşireti – Mahmut Sincar, Kadir Sincar, Bilal Sincar
Bucak Aşireti –  Kalender Aşireti – Adil Olgun
Mamedi Aişeti – Fırat Yıldırımer

Başarı İş İnsanları isimleri;
Mete Saat Yön. Krl. – Bşk Metehan Beşer
Mia Noura Giyim Yön. Krl.Bşk. – Zeynel Bilgi
Turizm & Araç Galeri – Ülkühan Büyükbaş
Beşir & Semerkand Derneği Gençlik Sorumlusu Furkan Kutlu yer aldı.

resim yükle

Develioğlu, “Yeni Türkiye’nin inşasında Gençler için projeler üretmek için var gücümüzle çalışacağım”

Toplantıda söz alan Savaş Develioğlu, “ Öncekikle buraya gelip beni yalnız bırakmadığınız için çok teşekkür ediyorum. Gençlerin sesi olmak, onlar için projeler üretme adına başka Kurucu Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Başkanımız öcülüğünde “Türkiye Yüzyılı” projesinde yanında yorulmadan mücadele edeceğiz. Biliyoruz ki 14 Mayıs seçimleri sıradan ve basit bir seçim olmayacak, bu bilinçle mücadele etmeye Mihmanderimiz, Cumhurbaşkanımızın yanında olmaya tüm gücümüzle devam edeceğiz.

Develioğlu, “Bugün burada siz ülkemizin değerli aile temsilcilerimiz, iş adamlarımız ve değerli aile büyüğümüz Bezmialem Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Osman Develioğlu Başkanımızında yanımızda olması beni ayrı gururlandırdı, tabi ki bu sorumluluğumuzu bir o kadar attırdı. Gençlerin içinden gelen ve sorunları bilen bir kardeşiniz olarak söylüyorum.  Gerçekleştireceğimiz projelerle gençlerin sorunlarını çözüme kavuşmasını sağlayacağım. “ dedi.

Başkan Develioğlu’ndan Savaş Develioğlu’na Tam Destek

Daha sonra söz alan Bezmialem Vakıf Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Osman Develioğlu,  “Savaş kardeşimiz daha önce yapmış olduğu projeler ve programlarla kendini ıspatlamış bir kardeşimiz bizde bir büyüğü olarak kendisine inancımız ve desteğimiz tamdır, çıkmış olduğu bu yolda Allah yardımcısı olsun. ”şeklinde konuştu.

Aile Temsilcileri ve İş İnsanları, Gençlerin Sesi Olma Yolunda Savaş Kardeşimizin Yanındayız

Toplantıda söz alan tüm aile temsilcileri ve iş adamları ortak bir açıklama yaparak, “ Savaş kardeşimiz genç ve başarılı bir kardeşimiz. Bu tarz gençlerin desteklenmesini uzaktan değil daha çok sorumluluk almaları gerektiğini düşünüyor ve bu sebeple bizler bugün burada Savaş Develioğlu kardeşimize Tam destek veriyor, yanında olduğumuzu bildiriyoruz”. dediler.

Savaş Develioğlu Kimdir?

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.