8. Sınıf Öğrenci̇leri̇ni̇n Lgs Moti̇vasyonunu Arttıracak Semi̇ner

Spread the love

MERKEZEFENDİ BELEDİYESİ, YAKLAŞAN LGS SINAVI ÖNCESİNDE 8. SINIF ÖĞRENCİLERİNE YÖNELİK ‘İMT HOCA İLE LGS MOTİVASYON SEMİNERİ’ DÜZENLİYOR.

8. Sınıf Öğrenci̇leri̇ni̇n Lgs Moti̇vasyonunu Arttıracak Semi̇ner
Yayınlama: 15.05.2024
A+
A-
Spread the love

Merkezefendi Belediyesi, yaklaşan LGS sınavı öncesinde 8. sınıf öğrencilerine yönelik ‘İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenliyor.

Yaklaşan LGS sınavı öncesinde Merkezefendi Belediyesi tarafından ‘İMT Hoca ile LGS Motivasyon Semineri’ düzenlenecek. 8.sınıf öğrencilerinin yer alacağı seminere konuşmacı olarak Matematik Öğretmeni İbrahim Taşdemir katılacak. Öğrencilere sınav motivasyonu sağlamak ve öğrencilerin sınav kaygısını yenmesi amacıyla düzenlenecek olan seminer, 17 Mayıs Cuma günü saat 20.30’da Merkezefendi Belediyesi Merkez Kütüphanesi’nde gerçekleştirilecek.

Öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Öğrencilerimizin ilgiyle takip edeceği seminerde; öneriler, sınav öncesinde ve sınavda yapılması gerekenler, stres yönetimi ve motivasyonu hususlarında bilgiler verilecek. Bu önemli bilgiler öğrencilerimiz için çok kıymetli. Onların yanında olarak kaygılarına ve streslerine çözüm olmaya çalışacağız. Şimdiden tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.