7 günde çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 59 şahıs yakalandı

Spread the love

SAKARYA’DA POLİS EKİPLERİNCE BİR HAFTA İÇERİSİNDE GERÇEKLEŞTİRİLEN KONTROL VE DENETİMLERDE 36 ADET RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLİRKEN, ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN HAPİS CEZASI BULUNAN 59 ŞAHIS YAKALANDI.

7 günde çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 59 şahıs yakalandı
Yayınlama: 13.12.2022
A+
A-
Spread the love

Sakarya’da polis ekiplerince bir hafta içerisinde gerçekleştirilen kontrol ve denetimlerde 36 adet ruhsatsız silah ele geçirilirken, çeşitli suçlardan hapis cezası bulunan 59 şahıs yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü ve İlçe Emniyet Müdürlüklerince şehir genelinde 5 Aralık-11 Aralık tarihleri arasında yapılan kontrol ve denetimlerde, 21 adet ruhsatsız tabanca, 10 adet ruhsatsız tüfek, 5 adet kurusıkı tabanca, 186 adet değişik çap ve markalarda fişek ile çalıntı olduğu tespit edilen 7 motosiklet, elektrikli bisiklet ve otomobil geçirildi. Ayrıca 5 yıla kadar cezası bulunan 56 şahıs ve 5 ila 25 yıl arası kesinleşmiş hapis cezası bulunan 3 şüpheli olmak üzere toplam 63 şahıs yakalandı. Hırsızlıkla mücadele çerçevesinde ise 18 şüpheli yakalanırken, 29 faili meçhul hırsızlık olayı da aydınlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.