663 Sporcu Atleti̇zm Seçmeleri̇ İçi̇n Kıyasıya Yarışıyor

Spread the love

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR HİZMETLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN YÜRÜTÜLEN OLAN SPORCU EĞİTİM MERKEZİ (SEM) PROJESİNİN ATLETİZM SEÇMELERİ 34 İLDEN 663 SPORCU VE 31 HAKEMİN KATILIMIYLA BOLU’DA BAŞLADI.

663 Sporcu Atleti̇zm Seçmeleri̇ İçi̇n Kıyasıya Yarışıyor
Yayınlama: 28.06.2024
A+
A-
Spread the love

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen olan Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) projesinin atletizm seçmeleri 34 ilden 663 sporcu ve 31 hakemin katılımıyla Bolu’da başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen olan Sporcu Eğitim Merkezi (SEM) projesinin 28-30 Haziran 2024 tarihleri arasında Bolu’da düzenlenecek olan atletizm seçmeleri başladı. Karaçayır Atletizm Pistinde devam edecek olan müsabakalar boyunca gençler 12-13 yaş kız ve erkek kategorilerinde, yüksek atlama, uzun atlama, fırlatma topu, 200 metre, 60 metre branşlarında yarışacak. Baraj kriterlerini geçmek için mücadele edecek olan sporcular, Sporcu Eğitim Merkezi’ne katılabilmeye hak kazanacak.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.