61 spor kulübüne 2 milyon 265 bin lira destek

Spread the love

GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI TARAFINDAN BOLU’DA FAALİYET GÖSTEREN 61 SPOR KULÜBÜNE AYNİ VE NAKDİ YARDIM YAPILDI. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI ÜZERİNDEN 61 KULÜBE TOPLAMDA 2 MİLYON 265 BİN TL NAKDİ DESTEK ÖDEMESİ YAPILDI.

61 spor kulübüne 2 milyon 265 bin lira destek
Yayınlama: 03.05.2023
A+
A-
Spread the love

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bolu’da faaliyet gösteren 61 spor kulübüne ayni ve nakdi yardım yapıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı üzerinden 61 kulübe toplamda 2 milyon 265 bin TL destek verildi.

Amatör spor kulüplerine yapılan nakdi yardım töreni 17 Temmuz Spor Salonunda düzenlendi. Törene Bolu Vali Yardımcısı Abdullah Şen, Gençlik ve Spor İl Müdür Vekili Kubilay Kalaycıoğlu, Bolu Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Cemalettin Metin, daire müdürleri, amatör spor kulüp başkanları ve sporcular katıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Bolu’da faaliyet gösteren 61 spor kulübüne ayni ve nakdi yardım yapıldı. Kulüplere Gençlik ve Spor Bakanlığı üzerinden 2 milyon 265 bin TL nakdi destek verildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.