500 Fi̇dan Di̇kti̇ler

Spread the love

SEDAŞ, MİLLİ AĞAÇLANDIRMA ETKİNLİĞİNE TÜM BÖLGELERİNDE EŞ ZAMANLI OLARAK KATILDI. ETKİNLİKTE 5 AYRI BÖLGEDE 500 FİDAN DİKİLDİ.

500 Fi̇dan Di̇kti̇ler
Yayınlama: 13.11.2023
A+
A-
Spread the love

SEDAŞ, Milli Ağaçlandırma etkinliğine tüm bölgelerinde eş zamanlı olarak katıldı. Etkinlikte 5 ayrı bölgede 500 fidan dikildi.

Tarım ve Orman Bakanlığı koordinasyonunda düzenlenen Milli Ağaçlandırma etkinliğinde SEDAŞ, fidanları toprakla buluşturdu. Tüm bölgelerinde eşzamanlı katılım sağladığı organizasyonda 500 fidan dikimi gerçekleştirildi. SEDAŞ’tan yapılan açıklamada, “Sürdürülebilir bir dünya, yaşanabilir bir gelecek için vazgeçilmez öneme sahip ağaçlık alanlar, iklim problemleri ve yangınlar gibi etkenlerle gittikçe daralıyor. Bu soruna karşı en önemli mücadele aracı yeni alanları ağaçlandırmak. Her yıl tekrar edilen bu değerli Milli Ağaçlandırma etkinliğine SEDAŞ çalışanlarımızla birlikte, Sakarya’da Kuzey Marmara İşletmesi, Kocaeli’de Körfez Kaşıkçı Mahallesi, Bolu’da Dolayüz köyü, Düzce’de Musa Baba köyü ve Gebze’de Yağcılar köyü mevkilerinde katılım gösterdik” denildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.