5 Yıllık Strateji̇k Plan İçi̇n Vatandaş Anketi̇

Spread the love

BAŞİSKELE BELEDİYESİ TARAFINDAN PERFORMANS ESASLI BÜTÇELEME SİSTEMİNİN TEMEL UNSURLARINDAN BİRİSİNİ OLUŞTURAN STRATEJİK PLAN ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA VATANDAŞLARA YÖNELİK ANKET GERÇEKLEŞTİRİLİYOR.

5 Yıllık Strateji̇k Plan İçi̇n Vatandaş Anketi̇
Yayınlama: 14.06.2024
A+
A-
Spread the love

Başiskele Belediyesi tarafından performans esaslı bütçeleme sisteminin temel unsurlarından birisini oluşturan Stratejik Plan çalışmaları kapsamında vatandaşlara yönelik anket gerçekleştiriliyor.

Yerel yönetim hizmetleri kapsamında gerçekleştirdiği birçok uygulama, proje ve yatırımlarla kamu kaynaklarını etkin ve verimli kullanmaya büyük önem veren Başiskele Belediyesi, performans esaslı bütçeleme sisteminin temel unsurlarından birisini oluşturan Stratejik Plan için çalışmalarını sürdürüyor. Katılımcı belediyecilik ve ortak yönetişim anlayışıyla Başiskelelilere yönelik bir anket çalışması da yapan Başiskele Belediyesi, 2025-2029 Stratejik Plan çalışmaları çerçevesinde vatandaşların belediyeye ilişkin görüş ve önerilerinin alınması amacıyla başlatılan anketi erişime açtı. Ankete katılmak isteyen vatandaşlar, https://hizliisler.basiskele.bel.tr/WebBasvuru/paydasanketi adresinden ulaşabiliyor.

Ankette belediye hizmetlerini vatandaşların değerlendirmesi için seçenekler yer alırken, Başiskele’nin geleceğe taşınması, Türkiye Yüzyılı’na yakışır yeni güzel işlerin yapılması ve Başiskele Belediyesi’nin yönetiminin vatandaşlarla birlikte şekillendirilmesi bilinciyle çalışmalara ortak olunması hedefleniyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.