4 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi çalıntı eşyalarla birlikte yakalandı

Spread the love

ŞAHSA AİT İKAMETTE YAPILAN ARAMADA, 1 ADET SİLAH İLE 3 ADET MERMİ, 2 ADET BIÇAK, 2 ADET TELEVİZYON, 1 ADET DİZÜSTÜ BİLGİSAYAR, 4 ADET SAAT, 8 ADET OTOMATİK GARAJ KAPISI ANAHTARI VE ÇOK SAYIDA İNŞAAT MALZEMESİ ELE GEÇİRİLDİ.

4 ayrı hırsızlık olayının şüphelisi çalıntı eşyalarla birlikte yakalandı
Yayınlama: 08.03.2023
A+
A-
Spread the love

Eskişehir’de 4 farklı hırsızlık suçunun faili olduğu tespit edilen şahıs yakalanırken, evinde yapılan aramada silah, bıçak ve çok sayıda çalıntı ürün ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Tepebaşı İlçesi’nde gerçekleşen 4 ayrı hırsızlık olayı ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı. Çalışmalar sonucunda hırsızlık olaylarının faili olduğu tespit edilen U.K. isimli şahıs, ekipler tarafından yakalandı. Şahsa ait ikamette yapılan aramada, 1 adet silah ile 3 adet mermi, 2 adet bıçak, 2 adet televizyon, 1 adet dizüstü bilgisayar, 4 adet saat, 8 adet otomatik garaj kapısı anahtarı ve çok sayıda inşaat malzemesi ele geçirildi.

Gözaltına alınan şahıs, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.