3 Yıl Önce Oğlunu Kaybetmi̇şti̇, Ağaca Asılı Halde Bulundu

3 YIL ÖNCE OĞLUNU KAYBEDEN ACILI BABANIN SON NOTU “HALİL İBRAHİM’İM SANA GELİYORUM”

3 Yıl Önce Oğlunu Kaybetmi̇şti̇, Ağaca Asılı Halde Bulundu
resim yükle
Yayınlama: 16.10.2024
A+
A-

Muğla’nın Menteşe ilçesinde 3 yıl önce oğlunu kaybeden şahıs ağaca asılı halde ölü olarak bulunurken geride bıraktığı notta, “Halil İbrahim’im sana geliyorum” ifadeleri yer aldı.

Olay, Düğerek yolu üzerinde ormanlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, vatandaşlar tarafından ağaca asılı halde bir erkek cesedi olduğu fark edildi. 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine bölgeye polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri yaptıkları incelemelerde şahsın 65 yaşındaki Kadir Tepe olduğu ve yaklaşık 1 hafta önce hayatını kaybettiği belirlendi. Cesedin arkasında, Tepe tarafından bırakılan bir not bulundu. Notta, “Kendim ettim, Halil İbrahim’im oğlum sana geliyorum, sizleri çok seviyorum beni sakın unutmayın” yazılı olduğu öğrenildi.

resim yükle

Olayın ardından yapılan araştırmalarda Kadir Tepe’nin oğlunun uzman çavuş olarak Ankara’da görev yaptığı ve 3 yıl önce arkadaşının silahı ile kendi hayatına son verdiği bilgisine ulaşıldı. Tepe’nin cansız bedeni hastane morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

resim yükle
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.