2022’de yangınlarla gündeme gelen gölde yine yangın çıktı

Spread the love

GEÇTİĞİMİZ YIL SIKLIKLA ÇIKAN YANGINLARLA GÜNDEME GELEN EBER GÖLÜ’NDE YİNE YANGIN ÇIKTI. GÖLÜN VE ÇAY VE BOLVADİN İLÇE SINIRLARI KISMINDA ÇIKAN VE KAMIŞLARIN YANDIĞI OLAYDA DUMANLAR KİLOMETRELERCE UZAKTAN GÖRÜNTÜ.

2022’de yangınlarla gündeme gelen gölde yine yangın çıktı
Yayınlama: 03.01.2023
A+
A-
Spread the love

Geçtiğimiz yıl sıklıkla çıkan yangınlarla gündeme gelen Eber Gölü’nde yine yangın çıktı. Gölün Afyonkarahisar’ın Çay ve Bolvadin ilçe sınırları kısmında çıkan yangında dumanlar kilometrelerce uzaktan görüntü.

Yangın, Eber Gölü’nün Bolvadin ve Çay ilçe sınırları kısmında kalan bölgede çıktı. Bölgeden toplanan ve büyük çoğunluğu yurt dışına çatı izolasyon malzemesi olarak ihraç edilen kamışlar yangında zarar gördü. Rüzgârın etkisiyle geniş bir alana yayılan yangına Sultandağı, Bolvadin ve Çay ilçelerinden gelen itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Gölden yükselen alev ve dumanlar kilometrelerce uzaklıktan görülürken yangın saatler sonra yoğun uğraşlar sonucu kontrol altına alınabildi.

Yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.