130 Personel 30 Araç Nöbette

Spread the love

DÜZCE BELEDİYESİ, SIKINTI YAŞANABİLECEK DERE YATAKLARINI KONTROL ALTINDA TUTMAK İÇİN 130 PERSONEL VE 30 İŞ MAKİNESİ İLE BAŞLADIĞI NÖBETİNİ HERHANGİ BİR OLUMSUZLUK YAŞANMAMASI İÇİN DEVAM ETTİRİYOR.

130 Personel 30 Araç Nöbette
Yayınlama: 20.06.2023
A+
A-
Spread the love

Düzce Belediyesi, sıkıntı yaşanabilecek dere yataklarını kontrol altında tutmak için 130 personel ve 30 iş makinesi ile başladığı nöbetini herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için devam ettiriyor.

Düzce Belediyesi, hafta sonu itibariyle etkili olmaya başlayan ve hafta başından itibaren etkisini arttırarak devam ederek özellikle Akçakoca, Cumayeri ve Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerinde sel derecesine yükselen yağışlara yönelik tüm birimleriyle teyakkuza geçti. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından turuncu kod uyarısı sonrası şehir merkezi başta olmak üzere sıkıntı oluşturabilecek dere yataklarının tümünü takibe alan ekipler, Düzce Belediye Başkan Vekili Murat Aydın başkanlığında gece boyunca nöbet tuttu.

Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, devam eden yağışlardan ötürü oluşabilecek olumsuz durumlara karşı tüm hazırlıkları tamamlanmış şekilde tedbir amaçlı bekleyişlerini sürdürürken, derelerin tıkanmaması için de yoğun bir çalışma gerçekleştiriliyor.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.