1 Tonluk Dana 200 Bi̇n Li̇raya Satıldı: “Bi̇zi̇ Bi̇raz Yoracak”

Spread the love

DÜZCE’DE KURBAN BAYRAMI’NA SAYILI GÜNLER KALA 1 TON AĞIRLIĞINDAKİ DANA 200 BİN LİRAYA SATILDI. DANANIN GÜÇLÜ VE AKSİ OLDUĞUNU SÖYLEYEN SAHİBİ, “KURBANDA ZOR KESECEĞİZ. BİZİ BİRAZ YORACAK. KENDİSİ BÜYÜK OLDUĞU İÇİN KESİMİ DE ZOR OLACAK” DEDİ.

1 Tonluk Dana 200 Bi̇n Li̇raya Satıldı: “Bi̇zi̇ Bi̇raz Yoracak”
Yayınlama: 11.06.2024
A+
A-
Spread the love

Düzce’de Kurban Bayramı’na sayılı günler kala 1 ton ağırlığındaki dana 200 bin liraya satıldı. Dananın güçlü ve aksi olduğunu söyleyen sahibi, “Kurbanda zor keseceğiz. Bizi biraz yoracak. Kendisi büyük olduğu için kesimi de zor olacak” dedi.

Hayvancılık ile uğraşan Murat Temeltaş’ın beslediği dana, geçtiğimiz günlerde 200 bin liradan alıcı buldu. Temeltaş, dananın 1 ton ağrılığında olduğunu ifade ederek, “Ramazan Bayramı’nda tarttığımızda 860 kilogram ağırlığındaydı. 7 kişiye hisseli olarak satışını gerçekleştirdik. Bir aksilik olmazsa bayram sabahı keseceğiz” dedi.

Dananın aksi davranışlar sergilediğini belirten Temeltaş, “Ona dokundukça rahatsızlanmaya başladı. Sevilmek istiyor, sevdiğin zaman rahatlıyor. Çok güçlü. Kurbanda zor keseceğiz. Bizi biraz yoracak. Kendisi büyük olduğu için kesimi de zor olacak. Kasaplarımız da var. İnşallah kazasız belasız kesip sahibine teslim edeceğiz” şeklinde konuştu.

Bir Yorum Yazın

Specify Facebook App ID and Secret in the Super Socializer > Social Login section in the admin panel for Facebook Login to work

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.